Nu Har Det Äntligen Blivit Av!

Alla mina vänner gör det. T o m min mamma gör det. Och nu har jag också bestämt mig för att börja blogga.

Många har rekommenderat blogg.se som den bästa platsen att start en blogg. Och så här långt verkar det vara lätt och därför rätt.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Får väl bli lite av varje. Kanske en sorts dagbok, eller kanske ska kalla det journal nu när man inte är tonåring längre.

Jag tycker i alla fall inte om vintern. Kan knappt vänta tills den 28 December då jag och min pojkvän reser till Thailand för två veckor i solen på stranden i Hua Hin.

Måste bara se till att inte bränna mig som vanligt. Har laddat upp med solkräm men också "grundat" lite med solarie-solning. Min ljusa hy tål inte så mycket sol, men jag hittade denna sajten som faktiskt beskriver ganska så bra hur man bör gå tillväga för att förbereda sig för en sol-semester: www.blibrunutansol.com.

Iden med att långsamt öka på melaninet i huden och samtidigt förstärka färgen med brun utan sol kräm, låter ju faktiskt ganska så vettigt. Åtminstone för mig som inte trivs med att vara blek och grå.

Så, det blev faktiskt några rader så här redan första gången. Hoppas någon skriver något i kommentarerna (hör du det, mamma!).


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0